KUR’AN-I KERIM – DVD

Kuran-i Kerimi dhe Përkthimi i Plotë Shqip

Kuran-i Kerimi dhe Përkthimi i Plotë Shqip

KUR’AN-I KERIM – (10 DVD)
Kuran-i Kerimi dhe Përkthimi i Plotë Shqip

Recitimi : Dr.Fatih Çollak
Kaligrafist : Hamit Aytaç
Leximi i Përkthimit Shqip : Afrim Gota

Zgjedhja e Sures
Zgjedhja e Pjesës (Xhuzit)
Zgjedhja e Faqës
Leximi i Përkthimit Shqip me Zë

 Azim Dagitim.comAtlas Pazarlama


Sharko/Download :

      DVDAL01.part01.rar      200M  
      DVDAL01.part02.rar      200M 
      DVDAL01.part03.rar      200M 
      DVDAL01.part04.rar      200M 
      DVDAL01.part05.rar      200M 
      DVDAL01.part06.rar      200M 
      DVDAL01.part07.rar      200M 
      DVDAL01.part08.rar      200M 
      DVDAL01.part09.rar      200M 
      DVDAL01.part10.rar      200M 
      DVDAL01.part11.rar      200M 
      DVDAL01.part12.rar      200M 
      DVDAL01.part13.rar      200M 
      DVDAL01.part14.rar      200M 
      DVDAL01.part15.rar      200M 
      DVDAL01.part16.rar      200M 
      DVDAL01.part17.rar      200M 
      DVDAL01.part18.rar      200M 
      DVDAL01.part19.rar      200M 
      DVDAL01.part20.rar     97M 

      DVDAL02.part01.rar     200M 
      DVDAL02.part02.rar     200M 
      DVDAL02.part03.rar     200M 
      DVDAL02.part04.rar     200M 
      DVDAL02.part05.rar     200M 
      DVDAL02.part06.rar     200M 
      DVDAL02.part07.rar     200M 
      DVDAL02.part08.rar     200M 
      DVDAL02.part09.rar     200M 
      DVDAL02.part10.rar     200M 
      DVDAL02.part11.rar      200M 
      DVDAL02.part12.rar      200M 
      DVDAL02.part13.rar      200M 
      DVDAL02.part14.rar      200M 
      DVDAL02.part15.rar      200M 
      DVDAL02.part16.rar      200M 
      DVDAL02.part17.rar      200M 
      DVDAL02.part18.rar      200M 
      DVDAL02.part19.rar      200M 
      DVDAL02.part20.rar     141M 

      DVDAL03.part01.rar     200M 
      DVDAL03.part02.rar     200M 
      DVDAL03.part03.rar     200M 
      DVDAL03.part04.rar     200M 
      DVDAL03.part05.rar     200M 
      DVDAL03.part06.rar     200M 
      DVDAL03.part07.rar     200M 
      DVDAL03.part08.rar     200M 
      DVDAL03.part09.rar     200M 
      DVDAL03.part10.rar     200M 
      DVDAL03.part11.rar      200M 
      DVDAL03.part12.rar      200M 
      DVDAL03.part13.rar      200M 
      DVDAL03.part14.rar      200M 
      DVDAL03.part15.rar      200M 
      DVDAL03.part16.rar      200M 
      DVDAL03.part17.rar      200M 
      DVDAL03.part18.rar      200M 
      DVDAL03.part19.rar      200M 
      DVDAL03.part20.rar     190M 

      DVDAL04.part01.rar     200M 
      DVDAL04.part02.rar     200M 
      DVDAL04.part03.rar     200M 
      DVDAL04.part04.rar     200M 
      DVDAL04.part05.rar     200M 
      DVDAL04.part06.rar     200M 
      DVDAL04.part07.rar     200M 
      DVDAL04.part08.rar     200M 
      DVDAL04.part09.rar     200M 
      DVDAL04.part10.rar     200M 
      DVDAL04.part11.rar      200M 
      DVDAL04.part12.rar      200M 
      DVDAL04.part13.rar      200M 
      DVDAL04.part14.rar      200M 
      DVDAL04.part15.rar      200M 
      DVDAL04.part16.rar      200M 
      DVDAL04.part17.rar      200M 
      DVDAL04.part18.rar      200M 
      DVDAL04.part19.rar      200M 
      DVDAL04.part20.rar     200M 
      DVDAL04.part21.rar      88M 

      DVDAL05.part01.rar      200M 
      DVDAL05.part02.rar      200M 
      DVDAL05.part03.rar      200M 
      DVDAL05.part04.rar      200M 
      DVDAL05.part05.rar      200M 
      DVDAL05.part06.rar      200M 
      DVDAL05.part07.rar      200M 
      DVDAL05.part08.rar      200M 
      DVDAL05.part09.rar      200M 
      DVDAL05.part10.rar      200M 
      DVDAL05.part11.rar      200M 
      DVDAL05.part12.rar      200M 
      DVDAL05.part13.rar      200M 
      DVDAL05.part14.rar      200M 
      DVDAL05.part15.rar      200M 
      DVDAL05.part16.rar      200M 
      DVDAL05.part17.rar      200M 
      DVDAL05.part18.rar      200M 
      DVDAL05.part19.rar      200M 
      DVDAL05.part20.rar     159M 

      DVDAL06.part01.rar     200M 
      DVDAL06.part02.rar     200M 
      DVDAL06.part03.rar     200M 
      DVDAL06.part04.rar     200M 
      DVDAL06.part05.rar     200M 
      DVDAL06.part06.rar     200M 
      DVDAL06.part07.rar     200M 
      DVDAL06.part08.rar     200M 
      DVDAL06.part09.rar     200M 
      DVDAL06.part10.rar     200M 
      DVDAL06.part11.rar      200M 
      DVDAL06.part12.rar      200M 
      DVDAL06.part13.rar      200M 
      DVDAL06.part14.rar      200M 
      DVDAL06.part15.rar      200M 
      DVDAL06.part16.rar      200M 
      DVDAL06.part17.rar      200M 
      DVDAL06.part18.rar      200M 
      DVDAL06.part19.rar      200M 
      DVDAL06.part20.rar     193M 

      DVDAL07.part01.rar     200M 
      DVDAL07.part02.rar     200M 
      DVDAL07.part03.rar     200M 
      DVDAL07.part04.rar     200M 
      DVDAL07.part05.rar     200M 
      DVDAL07.part06.rar     200M 
      DVDAL07.part07.rar     200M 
      DVDAL07.part08.rar     200M 
      DVDAL07.part09.rar     200M 
      DVDAL07.part10.rar     200M 
      DVDAL07.part11.rar      200M 
      DVDAL07.part12.rar      200M 
      DVDAL07.part13.rar      200M 
      DVDAL07.part14.rar      200M 
      DVDAL07.part15.rar      200M 
      DVDAL07.part16.rar      200M 
      DVDAL07.part17.rar      200M 
      DVDAL07.part18.rar      200M 
      DVDAL07.part19.rar      200M 
      DVDAL07.part20.rar     130M 

      DVDAL08.part01.rar      200M 
      DVDAL08.part02.rar      200M 
      DVDAL08.part03.rar      200M 
      DVDAL08.part04.rar      200M 
      DVDAL08.part05.rar      200M 
      DVDAL08.part06.rar      200M 
      DVDAL08.part07.rar      200M 
      DVDAL08.part08.rar      200M 
      DVDAL08.part09.rar      200M 
      DVDAL08.part10.rar      200M 
      DVDAL08.part11.rar      200M 
      DVDAL08.part12.rar      200M 
      DVDAL08.part13.rar      200M 
      DVDAL08.part14.rar      200M 
      DVDAL08.part15.rar      200M 
      DVDAL08.part16.rar      200M 
      DVDAL08.part17.rar      200M 
      DVDAL08.part18.rar      200M 
      DVDAL08.part19.rar      200M 
      DVDAL08.part20.rar     60M 

      DVDAL09.part01.rar     200M 
      DVDAL09.part02.rar     200M 
      DVDAL09.part03.rar     200M 
      DVDAL09.part04.rar     200M 
      DVDAL09.part05.rar     200M 
      DVDAL09.part06.rar     200M 
      DVDAL09.part07.rar     200M 
      DVDAL09.part08.rar     200M 
      DVDAL09.part09.rar     200M 
      DVDAL09.part10.rar     200M 
      DVDAL09.part11.rar      200M 
      DVDAL09.part12.rar      200M 
      DVDAL09.part13.rar      200M 
      DVDAL09.part14.rar      200M 
      DVDAL09.part15.rar      200M 
      DVDAL09.part16.rar      200M 
      DVDAL09.part17.rar      200M 
      DVDAL09.part18.rar      200M 
      DVDAL09.part19.rar      200M 
      DVDAL09.part20.rar     114M 

      DVDAL10.part01.rar      200M 
      DVDAL10.part02.rar      200M 
      DVDAL10.part03.rar      200M 
      DVDAL10.part04.rar      200M 
      DVDAL10.part05.rar      200M 
      DVDAL10.part06.rar      200M 
      DVDAL10.part07.rar      200M 
      DVDAL10.part08.rar      200M 
      DVDAL10.part09.rar      200M 
      DVDAL10.part10.rar      200M 
      DVDAL10.part11.rar      200M 
      DVDAL10.part12.rar      200M 
      DVDAL10.part13.rar      200M 
      DVDAL10.part14.rar      200M 
      DVDAL10.part15.rar      200M 
      DVDAL10.part16.rar      200M 
      DVDAL10.part17.rar      200M 
      DVDAL10.part18.rar      200M 
      DVDAL10.part19.rar      200M 
      DVDAL10.part20.rar     104M

This entry was posted in KUR'AN-I KERIM, Video. Bookmark the permalink.

44 Responses to KUR’AN-I KERIM – DVD

 1. Demiri says:

  Selamu alejkum, Urime muaji i shenjte i Ramazanit.
  Po me pelqen ky Kur’ani shume por si muj ta kem une kete kur’an?
  s.a. Tung

 2. aridona says:

  selamu alejkum , ju uroj te gjithve besimtareve musliman muajin e shejt te ramazanit mua po me pelqen shum ky kur’an tung i pershen des shum muslimanet

 3. Sadati says:

  Selam alejkum
  Une ju Uroj muajin e Madherishen te Ramazanit dhe shpresoj qe ALlahu te na e pranoj agjerimin.

  Me pastaj do pyesja kur dhe si do te jet e mundur qe ta kemi ne kompjuterat tone kete version te Kuranit
  selam alejkum

 4. Omeri says:

  Selamu alejkum ,Urime muajin e ramazanit.
  Shok ky Kuran po doket shum i mir por ma mir kishte qen qe ta kompresoni ne .rar dhe ta jepni si Torrent kshtu qe kish qen shum ma mir me u dowlodu edhe shum ma shpejt.

 5. Meddy says:

  Selamun Alejkum.
  Kurani osht fenomenal Thnx Per Mundin qe e keni Bere

 6. esselamu ualejkum uve rahmetullahi ta’ala uve beraketu per hajr ju koft muaj i bekuar Ramazan nese ka mundesi najkush mem tregu se qysh marret ky kur’an se boll po lakmoj me marr po spo di qysh selam ualejkum uve rahmetullahi uve beraketu !!!

 7. Omeri says:

  Selamun Alejkum nuk po kuptoj pse ende nuk i keni uploudu edhe DVD tjera se sa e shoh un ktu duhen me kan 10dvd.
  ju kisha lut qe sa ma shpejt ta beni upload nese nuk mundeni ktu ateher mir esht edhe ne http://www.Filefactory.com.
  Kishte qen mir te kontaktojm ndoshta edhe do te ndihmohemi mes veti.

  Per tjeret qe dojn ta marin ket Kuran duhet te ken internet te shpejt se 1dvd e ktij kurani eshte 4GB.Pasi qe te shkarkohen 14 ose 13 pjeset duhet te hapen me Winrar pasi te kryhet ajo ju fitoni nje file me pastaj ai file duhet te hapet me MagicISO te behet extract kurse pastaj ose e nxjerni ne dvd ose e hapni me daemon por nese e nxjerni ne dvd:Dvd duhet te jet dual layer se pasi te extraktohet ne MagicIso kjo dvd tash peshon 8.5Gb

 8. dona says:

  ju uroj te gjith besimtareve kudo qe jan muajin e madherishem te ramazanit edhe agjerim sa me te lehte
  ju uroj te gjitha te mirat dhe suksese edhe ne te ardhmen

 9. qerimi says:

  selam alejkum zoti kabull ja boft agjirimin e ramazanit te gjith besimtarve islam

 10. zejnullahi says:

  selamualejkum allahu ju shperbleft per kontributin inshalla ket kurani kerim e praktikojm me vepra ashtu sic na urdheron selamuaeljkum

 11. qendrim says:

  selam alejkum urime muaji shenjt ramazani nese mundet dikush me ma dergu linkun er downlodim te Kur’anit All-llahu ju shperbleft

 12. hasim says:

  o alla imalli zot na ringjall me njerz te mir’

 13. hamza says:

  selamullahi alejk,ALlahu ju shperbleft inshalla

 14. florim says:

  mirembrema mjerz urime dita e shejt ditlindja e pejgamberit a.s dhe na udhezoft ne ruge te allahut

 15. medin says:

  tung si je ajeni mie si po kaloni tung ju7 dua te gjithve veqantarish islamin

 16. Kallekalle says:

  Selam Alejkum

  Si mundet me bo download

 17. malsor says:

  selam alskum te gjithve muslimanve ne bot

 18. hamza says:

  selam alejkum.

 19. florim says:

  selam alejkum, ju pershendes te gjith besimtar qe besoni ne All’ah ,i ju dua shum muslimanet dhe kuranin.

 20. Gzim Gashi says:

  eselamu alejkum Allahu ju shperbleft mete mira vetem program sa me shum qe te kemi nga te xhithe lamite eselamu alejkum zoti ju ndihmoft juve po sa qorisht ne ket web qe punoni

 21. zejna says:

  Es-selamu alejkum ve rahmetullahi ta’ala ve berekatuhu.
  Duke pasur parasysh faktin se jemi ne prag te Muajit te shenjte te Ramazanit, Ju uroj te gjitheve Muajin e bekuar Ramazan.
  Meqe jam i punesuar ne nje RTV, ku drejtoj emisionet fetare, perpos qe kam nevoje ta kem ne PC tim personal, ashtu edhe per programin fetar ne TV, kerkoj nga kush do qe ka mundesi te me tregoj se qysh mund ta marre kete Kur’an, meqe nuk po di qysh.
  Selam alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu !!!

 22. merita says:

  ju pershendes dhe ju uroj te gjitha te mirat ne jet te gjith popullit musliman paqe dhe lumturi ne te gjitha sferat e jetes

 23. merita says:

  selam alejkum ju pershendes dhe ju uroj te gjitha te mirat ne jet te gjith popullit musliman paqe dhe lumturi ne te gjitha sferat e jetes ishalla do Zoti e na lehteson muajin e shejt te ramadanit se e presim me knaqesi agjeroni nese doni qe Allahu te na shperblen me Xhenet Allahu na mshiroft te gjithve

 24. Xhanel says:

  Selamun Alejkum. ju pershendes te gjithe muslimanet ne ket bote…
  te kisha deshir mi pas ket dvd ne kompjuter por nuk do te kuptoj se si mund te marr une ket…nuk do te shoh kerkund linka per shkarkim…ju lutem per informata.

 25. basi says:

  eselamu alejkum perhajr ramazani gjith muslimanve inshalla Allahi kabull gjithve nese mundet dikush mem tregu sita bej downlload se ekam kerku prej moty ama skam mujt me xhet se para 3 viteve akan ne tv era ema edhe at jan modernizu nuk e lishojn.

 26. niti says:

  tung vellezer musliman urime ramazani a bon mum kallxu najkush ku me marr qit kuran e kerim
  selam alejkum

 27. bleor says:

  urime muaji i shejt i ramazanit gjith muslimanve an e mban Botess

 28. mera says:

  selam alejkum aka munsu mem tregu najkush se qysh mundem me marr kit kuran se shum pom pelqen po nuk po di se qysh merret ju lutem me tregoni selam alejukum e rahmetulla ve berekatuhu allu ju rujt

 29. tina says:

  Selam alejkum ju a pas ba zoti kabull atynev qe e kan agjeru muajin e shenjet te ramazanit,i pershendes te gjith muslimant ka gjinden si ne kosov ashtu dhe ne diaspor po kam deshir me marr kit kuran te shejt po nuk po di se qysh ju lutem me tregoni allahu ju ruajt juve dhe gjith shqiptart ka gjinden Selam alejkum e rahmetulla ve berekatuhu allahu ju shperbleft

 30. Visar says:

  a bon dikush me tregu se qysh me bo download keto dvd

 31. e-selam alejkum ve berakte hu dhe perhaj ramazani te gjitheve botes muslimane dhe allhu ju shperbleft dhe perhaj bjrami kreve dh urime dhe allhu ju dihmoft me xhenet e me shblebe dhe ishalla ja pranon lutjet tona dhe ju uroj edhe niher e-selam alejkum te gjitheve ju shperbleft me xhenet edhe niher ne xhenet ishalla takohem edhe niher pershendet e-selam aeljkum te gjitheve allhu ju rujt te gjieve krevee-selam laejkum -e-selam aljekumKJKFF

 32. rinor says:

  selam alejkum vellezer musliman shum i mir ky kuran’i por ku mund ta marr qe ta lexoj (L)

 33. perparim says:

  eselemu alejkum vllezer e motra muslimene e falenderojm allahun qe jemi muslimen e te gji pejgamberet e tije muhamedin solollahu alej ve selem e gjith shoket e tije lutnuy vellezer vetem per alla se rrug tjeter nu ko se sedhpejti do ti lom te gjitha e net kemi ku meshku ne at dynje te pergjithshme eselemu alejkum

 34. Visar says:

  Selam Alejkum vellezer, file i pare ne rapidshare nuk po bohet download, nese mundeni prap me bo upload. Eshte file i pare.

  http://rapidshare.com/files/326131168/DVDAL01.part01.rar

  Selam Alejkum.

 35. Anita says:

  Eselam Alejkum
  oo vellezer e motra se dii ku mund me shkuu ma mire tybeh
  inshAllah Zoti na shperblene

 36. Musliman says:

  Selamu Alejkum

  Linkat e pjeses 10 qenkan fshir, nese keni mundesi qe te na i rifreskoni keta linka edhe njeher Allahu ju shperbleft…

  ue selamu alejkum

 37. Radio Shqip says:

  Ju faleminderit shum per ket postim, paskit ber nje pun te mrekullushme.
  Allahu ju shperbleft!

 38. Kosovari says:

  Selam alejkum!

  Allahu ju shpërbleftë!
  Të gjitha linket po funksionojnë për mrekulli dhe shkarkimi është i shpejtë!

 39. Vllau Bajra says:

  Eselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu pershendetje per te gjith muslimant kudo qe ndodhen ne rruzullin toksor paqja dhe mshira e All-llahut qoft mbi pejgamberin salallahu alejhi ve selam mbi familjen e tij, si dha mbi xhith muslimant qe ebesojn zotin qe e dojn ate dhe që i binden urdhrit të tij . ALLAHU I SHPERBLEFT MUSLIMAN ME XHENNETIN FIRDEUS INSHALL-LLH. Eselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu.

 40. ilda pr says:

  s.a.allahu ju shperbleft per punen qepo e beni e po na e tregoni te verteten

 41. nimetulla says:

  zoti ju shperbleft. allahu qofte me ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *