Category Archives: Video

Video….

Filmi “Mesazhi” (i dubluar në shqip)

Filmi “Mesazhi” (i dubluar në shqip), 1/2 Filmi “Mesazhi” (i dubluar në shqip), 2/2

Posted in Video | Tagged , , | Leave a comment

KUR’AN-I KERIM – DVD

KUR’AN-I KERIM – (10 DVD) Kuran-i Kerimi dhe Përkthimi i Plotë Shqip Recitimi : Dr.Fatih Çollak Kaligrafist : Hamit Aytaç Leximi i Përkthimit Shqip : Afrim Gota Zgjedhja e Sures Zgjedhja e Pjesës (Xhuzit) Zgjedhja e Faqës Leximi i Përkthimit … Continue reading

Posted in KUR'AN-I KERIM, Video | 44 Comments

Gazmend Hyda

Gazmend Hyda-Mka mar malli ne Haxh me shkue

Posted in Gazmend Hyda, Video | 32 Comments

Adem Ramadani – Duaja e Nenes

Adem Ramadani – Duaja e Nenes

Posted in Adem Ramadani, Video | 113 Comments

Adem Ramadani – Meshira e Allahut

Adem Ramadani – Meshira e Allahut

Posted in Adem Ramadani, Video | 65 Comments

Adem Ramadani – Kendo o Vella Kuran

Adem Ramadani – Kendo o Vella Kuran

Posted in Adem Ramadani, Video | 60 Comments

Adem Ramadani ilahi shqip – Video

Adem Ramadani ilahi shqip

Posted in Adem Ramadani, Video | 13 Comments

Adem Ramadani-Ti o Muhammed (S.A.V) -Video

Adem Ramadani-Ti o Muhammed (S.A.V)

Posted in Video | 7 Comments