Category Archives: KUR’AN-I KERIM

KUR’AN-I KERIM – DVD

KUR’AN-I KERIM – (10 DVD) Kuran-i Kerimi dhe Përkthimi i Plotë Shqip Recitimi : Dr.Fatih Çollak Kaligrafist : Hamit Aytaç Leximi i Përkthimit Shqip : Afrim Gota Zgjedhja e Sures Zgjedhja e Pjesës (Xhuzit) Zgjedhja e Faqës Leximi i Përkthimit … Continue reading

Posted in KUR'AN-I KERIM, Video | 44 Comments