Author Archives: admin

Lamtumire moj Dynja – Elhame Kamberi

Lamtumire moj Dynja – Elhame Kamberi

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Filmi “Mesazhi” (i dubluar në shqip)

Filmi “Mesazhi” (i dubluar në shqip), 1/2 Filmi “Mesazhi” (i dubluar në shqip), 2/2

Posted in Video | Tagged , , | Leave a comment

Afif Osmani – Allahun falenderojё

Allahun falenderojё Porosia e Muhammedit a.s Ylli i gjithёsisё Allahun falenderojё Pёr fёmijёt nё Palestin Dhimbje vetёm dhimbje Tё presin qellit ty martirёt Kur u nisёn pёr nё Haxh

Posted in Afif Osmani, audio | Tagged , | 1 Comment

Afif Osmani – Pendimi

Pendimi Pendimi Oh ju prinder Feja jonё ёshtё islami Ndihmo o Allah Kujdes Moter Profetit Muhamed a.s Recitim nga Ahmedi i Vogёl

Posted in Afif Osmani | Tagged , | 3 Comments

ilahi nga Ballkani – Balkan ilahileri (Makedonya)

ilahi nga Ballkani – Balkan ilahileri (Makedonya) Dr. Ubeydullah Sezikli-Dr. Abas Jahja Hicaz Kanun Taksimi Sehitski Rastanak Çou Prej Gjumit More Vlla O i  Nalti Perendi Ussak Keman Taksimi Jemi Ardhun Sallallah Rabbuna Mir Se Erdhe Ani Kur Njerzija Hüseyni … Continue reading

Posted in ilahi nga Ballkani | 5 Comments

Adem Ramadani

Fukaraja Fukaraja Fundi Im Nena Me Nje Sy Nje Ezan Dyve Na Thrret O Njeri O Gjynahqar Qaben Spari Kur E Pash Te Pagjeturit Ti Krenohu Me Shami

Posted in Adem Ramadani, audio | 200 Comments

Befrim Berisha

Ja Resulallah Ja Resulallah Nane moj Nane O vëlla ti më fal Ti je Rahman-Rahim Prindërit e mi O Allah Ti na Fal I lumtur T’jam Salawat derguesi: Muhammed Turbedari

Posted in audio, Befrim Berisha | 56 Comments

Adelina Jashari

Adelina Jashari Jetimi Mehammedi S.A. Selamun Selam Ha Allah ty te besojm Muslimane dua te jetoj Mirё se erdhё ramazan Dihmom o zotё Prinderit mi udhezo

Posted in Adelina Jashari, audio | 94 Comments

KUR’AN-I KERIM – DVD

KUR’AN-I KERIM – (10 DVD) Kuran-i Kerimi dhe Përkthimi i Plotë Shqip Recitimi : Dr.Fatih Çollak Kaligrafist : Hamit Aytaç Leximi i Përkthimit Shqip : Afrim Gota Zgjedhja e Sures Zgjedhja e Pjesës (Xhuzit) Zgjedhja e Faqës Leximi i Përkthimit … Continue reading

Posted in KUR'AN-I KERIM, Video | 44 Comments

Mevludi dhe Ilahi në gjuhën shqipë

Mevludi dhe Ilahi në gjuhën shqipë

Posted in Mevlid | 125 Comments